Meteen naar de inhoud

FAQ

Kan je nog VR-sessies boeken in de VR-loft zelf?
De VR-loft zet niet langer in op entertainment in de VR-loft zelf. Wel kan je een sessie boeken op uw event, teambuilding, verjaardagsfeest of wat je maar wil!

Kan ik de bril op een ander tijdstip afhalen?
Ja dat kan zeker. Je kunt boeken via het formulier en later via mail nog laten weten wanneer je de brillen wenst op te halen. Je kan altijd een mail sturen naar info@vr-loft.be of eens bellen naar 0476044504. Dan kunnen we een geschikt uur afspreken!

Wat als de brillen beschadigd worden tijdens het spelen?
Er worden heel wat veiligheidsvoorschriften meegegeven, maar het kan altijd gebeuren dat een bril of een controller eens valt. Meestal kunnen de materialen tegen een stootje, maar mocht er zich toch ernstige schade voordoen dan is dit altijd ten laste van de klant.

Word je misselijk van VR?
Van heel wat games kan je niet misselijk worden. Wij hebben ervoor gekozen enkel de games waar je geen last van kunt hebben te installeren. Heb je een zwakke maag, let dan op bij Richie’s plank – neem in dit spel de lift tot helemaal boven en vermijd de andere verdiepingen en bekijk ook geen rollercoaster video’s.

Hoe gebeurt de betaling?
De betaling gebeurt bij afhaling cash of via payconiq of overschrijving.

Kan je je bril niet op het afgesproken moment afhalen?
Geen probleem! Je kan altijd een mail sturen naar info@vr-loft.be of eens bellen naar 0476044504. Dan kunnen we een geschikt uur afspreken!